More

    Încă o înfrângere!

    10967752_925833820783470_1064312652_n

    Cum era de aşteptat, favorita la titlu, Sepsi Sfântu Gheorghe n-a avut nicio emoţie aseară în a învinge la Satu Mare. S-a terminat 43-84 într-un meci în care CSM-ul sătmărean n-a contat nicun moment în joc.

    Oaspetele au început tare şi au luat deja după două minute un avans considerabil, 8-0. Fără să forţeze niciun moment Sepsi s-a distanţat la 18-8 după 10 minute, toate punctele echipei noastre fiind reuşite de admirabila Flavia Ferenczi. De altfel Flavia avea să fie singura jucătoare de la noi care s-a ridicat la nivelul adversarelor până la pauză. Antrenorul bosniac de la Sepsi, Zoran Mikes a rulat tot lotul deplasat la Satu Mare însă şi cu rezervele avansul a crescut de la un sfert la altul pe tabelă. 41-18 la pauză şi 70-34 după 30 de minute. Americanca Levingtonşi-a dat drumul pe faza de atac şi a reuşit să înscrie 20 de puncte până la final însă din păcate în apărare s-a văzut mereu depăşită de pivoţii celor de la Sepsi.

    S-a terminat 84-43 şi în ciuda acestui eşec, CSM-ul rămâne pe locul nouă .Iar până la finalul sezonului regulat mai sunt de jucat două partide cu adversari abordabili, acasă cu lanterna Rapid şi în deplasare la Nova Vita Târgu Mureş. Iar apoi urmează în premieră play-out-ul! Sepsi urcă pe primul loc şi se anunţă a fi una dintre candidatele la titlu din acest an.

    Din păcate CSM Satu Mare nu a putut conta pe serviciile celei mai bune jucătoare din lot, Eniko Laza. Aceasta a avut ceva probleme medicale şi a preferat să urmărească meciul de pe banca de rezerve, la fel ca şi Bianca Voica şi Andreea Pop, şi ele accidentate.
    Pentru Sepsi au evoluat şi fostele jucătoare de la CSM, Annemarie Părău şi Cristiana Cutaş, acestea fiind primite cu aplauze de puţinii spectatori prezenţi în tribună!
    CSM SATU MARE- Szmutku-3, Moraru-2,Moldoveanu-4,Ferenczi-12, Manta-2, Levington-20, Pricop.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE