More

    Ponta: Ziua Datelor Deschise, un mesaj al Guvernului pentru o mai mare transparență în administrație

    1

    Ziua Datelor Deschise, care va fi marcată vineri la Palatul Victoria, reprezintă un moment special prin intermediul căruia Guvernul dorește să transmită un mesaj clar pentru cât mai multă transparență în activitatea administrației publice, a declarat premierul Victor Ponta.

    “Ziua Datelor Deschise (OpenDataDay) este un moment special, prin care vrem să dăm un mesaj și să marcăm un efort care a început în urma cu câțiva ani prin care cetățenii care plătesc taxe, mediul de afaceri, organizațiile guvernamentale au acces din ce în ce mai mult la ceea ce face zi de zi administrația publică”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

    Potrivit premierului, este important ca activitatea administrației publice să fie una cât mai transparentă.

    “Este un lucru esențial ca în activitatea administrației să nu existe secrete, să avem cât mai multă transparență, cât mai mult control și în acest fel cei care beneficiază de administrația publică, dar și cei care își fac datoria vor avea doar de câștigat. Susțin cu toată convingerea acest proces de transparentizare și sunt convins că România va avea de câștigat prin succesul său”, a arătat Victor Ponta.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE