More

    Dorin Ţuţuraş se desparte de Viitorul Vetiş

    vetis

    Viitorul Vetiş se desparte de antrenorul-jucător Dorin Ţuţuraş. După un tur în care echipa a adunat 16 puncte şi s-a situat la mijlocul clasamentului, fostul mijlocaş de la Olimpia şi CFR Cluj a decis să încheie colaborarea, principalul motiv reprezentându-l programul încărcat pe care acesta îl are la CS Primavera unde pregăteşte mai multe grupe de copii.

    “A fost o experienţă interesantă, dar din păcate nu mai puteam continua în acest ritm. Pun pe primul plan , fotbalistic vorbind, proiectul început la Primavera şi era foarte greu să mă impart în două locuri “ ne-a spus Dorin Ţuţuraş care nu exclude ca pe viitor să revină pe banca tehnică la seniori.

    “Cred că am jucat un fotbal bun faţă de condiţiile pe care le-am avut la teren. Sigur că pe viitor îmi doresc să antrenez la seniori dar acum simt că locul meu e între aceşti copii , la Primavera” a mai spus Dorin Ţuţuraş.

    Preşedintele celor de la Viitorul Vetiş, Nicolae Chirilă a confirmat despărţirea de antrenor şi spune că încă nu a găsit un înlocuitor.

    “Ne-am despărţit de antrenorul Dorin Ţuţuraş . A fost dorinţa lui şi i-o respectăm, are un program încărcat. Din păcate vor mai pleca şi câţiva jucători de la echipă iar din retur vom merge mai mult pe mâna tinerilor şi a juniorilor din zonă”, a declarat preşedintele celor de la Vetiş. Deocamdată, pe lângă retragerea lui Dorin Ţuţuraş, de la Vetiş au mai plecat sigur fundaşul Sebastian Istrate şi mijlocaşul Marius Toma, ambii la Luceafărul Decebal.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE