More

    Marius Iepure vă învită la Cupa Sătmarului!

    dans

    Satu Mare va fi cu siguranţă la acest sfârşit de săptămână capital dansului din România. Cele mai bune perechi din ţară sunt aşteptate la cea de a 5-a ediţie a Cupei Sătmarului, concurs ce va avea loc sâmbătă şi duminică la sala LPS.

    Pentru a-i pregăti pe dansatorii de la Royal Dance Club înaintea acestui concurs, “neamţul” Marius Iepure s-a întors pentru câteva zile acasă, la Satu Mare, doar că, din păcate, fiind prins în alte proiecte nu va putea concura sau arbitra în week-end la Satu Mare.

    “Vin cu drag să-I pregătesc pe dansatorii de la Royal. Sunt şi elevii mei şi apreciez foarte mult progresul pe care l fac de la an la an. Din păcate sâmbătă trebuie să mă întorc în Germania unde particip ca arbitru la cel mai mare concurs de dans din lume. “ ne-a spus Marius Iepure, antrenor alături de Ovidiu ignat, Otto Varga şi Cristian Cordea la Royal. Marius Iepure alături de partenera de dans, sudafricanca Ottlile Mabouse au un program extreme de încărcat. Cu ore de dans în Germania şi participări la show-ri TV la RTL şi BBC. Marius recunoaşte că noul contract semnat cu BBC de Ottlile le dă programul peste cap în acest an, fiind în pericol chiar participarea la Campionatul Mondial. Legat de Cupa Sătmarului, Marius Iepure tine să I invite pe sătmăreni la sală. “ Sâmbătă de la ora 18 va fi deschiderea oficială. Am înţeles că va fi record de participare. Organizarea ca întotdeauna ireproşabilă iar calitatea concursului , garantez că va fi la nivelul pe care l văd eu afară în Germania” a mai spus Iepure.

    De altfel Cupa Sătmarului a devenit o competiţie importantă în România. Iar acest lucru e certificate de prezenţa încă de joi la Satu Mare a vicepreşedinţilor Federaţiei Române de Dans Sportiv, Costin Mihai şi Cristian Parnescu. Joi la ora 10 va fi organizată la Şcoala de Arte şi o conferinţă de presă de prezentare a evenimentului!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE