More

    Satu Mare va fi în week-end capitala dansului din România

    dans4

    Cupa Sătmarului la dans sportiv a ajuns la a 5-a ediţie şi se va desfăşura în week-end la sala LPS. Iar de la an la an competiţia a crescut în valoare şi a ajuns acum să fie cel mai bine cotat concurs de gen după finalele Campionatelor Naţionale sau a Cupei României.

    Meritul pentru nivelul ridicat al concursului le revine în principal celor de la Royal Dance Club care, de la antrenori la părinţi şi sportivi, se implică total în organizare.

    De altfel, antrenorul Otto Varga de la Royal Dance Club e recunoscut în ţară ca fiind cel mai priceput organizator de evenimente de acest gen. Iar succesul de la Cupa Sătmarului i se datorează şi lui, Otto Varga fiind, de altfel, directorul de concurs.

    “Ne aşteaptă un week-end încărcat. Aşteptăm la Satu Mare un număr mare de perechi. Perechi valoroase din toată ţara la toate categoriile. De altfel au confirmat participarea inclusiv medaliaţii cu bronz de la Mondialele de dans”, ne-a spus Otto Varga care ieri era extrem de prins cu detaliile legate de amenajarea sălii. De la lumini, la sunet, aranjamentele florale, aranjarea meselor pentru invitaţi, parchet, protocol, totul trebuie să fie perfect.

    “Suntem recunoscuţi pentru organizarea perfectă. Totul trebuie să iasă la minut şi oaspeţii noştri să se simtă foarte bine la Satu Mare. Iar elementul surpriză e căpşunele. O reclamă mai mare pentru judeţ şi pentru concurs în această perioadă nici nu ne trebuie“. a punctat Otto Varga.

    Că această competiţie e una importantă la nivel naţional o confirmă şi prezenţa încă de ieri la Satu Mare a celor doi vicepreşedinţi ai Federaţiei Române de Dans Sportiv, Costin Mihai şi Cristian Parnescu. Iar la Satu Mare vor ajunge şi şapte din cei 11 membri ai Biroului Federal!

    “Ei vin de joi nu ca să supervizeze, ci doar pentru că abia aşteaptă să ajungă la Satu Mare. Se simt bine la noi şi încercăm şi în acest an să le pregătim oficialilor câteva surprize. Vom avea arbitri şi perechi din Slovacia şi Ungaria, încet vrem să trecem graniţele“, a mai spus directorul de concurs Otto Varga.

    Legat de participarea sătmărenilor, doar de la Royal Dance Club se vor înscrie 60 de perechi, fiind aşteptate la competiţie şi perechi de la Loga Dance School şi Dans Club ‘92.

    Competiţia va începe sâmbătă la ora 9.00 şi se va încheia duminică după-amiază. Deschiderea oficială şi parada dansatorilor e programată sâmbătă de la ora 18.00 la sala LPS.

    NORD VEST TV E PARTENER MEDIA AL EVENIMENTULUI ŞI VA TRANSMITE ÎN DIRECT DESCHIDEREA OFICIALĂ ŞI FINALELE DE SÂMBĂTĂ SEARA DE LA ORA 18!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE