More

    Mayweather nu mai vrea să-i acorde revanșa lui Pacquiao

    3

    Boxerul american Floyd Mayweather nu are de gând să-i mai acorde revanșa filipinezului Manny Pacquiao, pe care l-a învins la puncte sâmbătă seara, la Las Vegas (Nevada), reproșându-i adversarului său că este un “laș”, care “nu știe să piardă”.

    Mayweather a fost deranjat foarte tare de declarațiile făcute după “meciul secolului” de Pacquiao, care a dezvăluit că a decis să lupte deși suferise o accidentare la umăr în timpul antrenamentelor. Filipinezul s-a și operat, de altfel, la umărul respectiv, la câteva zile după confruntarea cu Mayweather, și ar putea sta departe de box aproape un an.

    “Revanșa nu mai este de actualitate. Pacquiao e un laș, care nu știe să piardă”, a declarat Mayweather în cursul unui interviu acordat postului american de televiziune Showtime.

    “Atunci când a pierdut, trebuia să accepte înfrângerea și să spună: ‘Mayweather, ai fost mai bun”‘, a subliniat boxerul american, deținătorul centurilor de campion mondial WBC, WBA și WBO la categoria welter.

    Inițial, Mayweather a indicat, într-un SMS trimis unui ziarist al postului de televiziune ESPN, că este pregătit să-i acorde o a doua șansă lui Pacquiao, pe care l-a învins printr-o decizie în unanimitate (118-110, 116-112, 116-112).

    “I-am trimis un SMS lui Stephen A. Smith pentru a-i spune că îl voi înfrunta din nou pe Pacquiao, însă m-am răzgândit”, a adăugat americanul.

    Referindu-se la accidentarea filipinezului, “Money” Mayweather a precizat: “În timpul luptei nu am remarcat absolut nimic. Pacquiao a fost rapid, și-a folosit mâna dreaptă la fel ca pe cea stângă, pentru a da lovituri rapide și puternice”.

    “Nu sunt decât scuze, scuze și iar scuze. Eu nu cred și nu vreau nici ca oamenii să creadă asta. El a pierdut, știe că a pierdut, am foarte, am pierdut mult din respectul față de el după toate astea”, a conchis Floyd Mayweather, neînvins în 48 de meciuri disputate ca profesionist și care ar putea încasa până la 200 milioane de dolari pentru participarea la “meciul secolului”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE