More

    iga I: Steaua București – Concordia Chiajna 2-2

    3

    Steaua București a terminat la egalitate cu Concordia Chiajna, 2-2 (1-0), duminică seara, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal, și a ratat șansa de a reveni pe primul loc al clasamentului.

    Campioana a condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de Stanciu (29), dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Hristijan Dragarski la Alex Chipciu. Ilfovenii au egalat după pauză, prin brazilianul Fernando Boldrin (54), din penalty, după o intervenție a lui Guilherme la Daniel Florea, la limita careului. Inițial Florea a executat lovitura de pedeapsă, portarul Valentin Cojocaru a apărat, însă arbitrul Sebastian Colțescu nu-și dăduse acordul pentru executare. Concordia a preluat conducerea în minutul 63, prin golul marcat din lovitură liberă de Boldrin, cu concursul portarului Cojocaru. Colțescu a dictat în mod eronat lovitura liberă pentru henț, dar reluările de televiziune au demonstrat că Alin Toșca nu a lovit mingea cu mâna. Steaua a egalat în minutul 73, prin Gabi Iancu.

    Steaua a ratat două ocazii până la final, prin George Țucudean (70) și Raul Rusescu (90+5), portarul Florin Matache apărând de fiecare dată.

    Concordia, antrenată de Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, a luat primul său punct în duelurile cu Steaua.

    Steaua rămâne pe locul al doilea, fiind acum la un singur punct de liderul ASA, care a pierdut duminică la Mediaș, 0-1 cu Gaz Metan.

    Steaua nu are nicio victorie în ultimele sale patru partide jucate acasă (trei eșecuri, un egal).

    Concordia are o singură victorie în ultimele cinci partide (două egaluri, două eșecuri).

    În tur, Steaua s-a impus cu 1-0 la Chiajna.

    FC Steaua București — CS Concordia Chiajna 2-2 (1-0), Arena Națională — București
    Au marcat: Nicușor Stanciu (29 — penalty), Gabriel Iancu (73), respectiv Fernando Boldrin (54 — penalty, 63).

    Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitri asistenți: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Bogdan Gheorghe (București); arbitri asistenți adiționali: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca), Iulian Călin (Ștefănești/AG); arbitru de rezervă: Gabriel Sabin Stroe (Pitești)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE