More

    S-a relansat lupta pentru titlu

    liga-4-elite

    Înfrângerea liderului Ligii a IV-a Elite, Luceafărul Decebal, în faţa Olimpiei II ascute şi mai tare lupta care decide campioana. Someşul Oar egalează la puncte Decebalul, iar Oli II e acum la trei puncte de primele două clasate.

    Revenind la meciul de duminică de pe stadionul Olimpia, echipa a doua a galben-albaştrilor a dispus cu 3-0 de echipa antrenată de căpitanul echipei fanion, Cosmin Iuhas. A fost totuşi un duel inegal, între jucători veniţi de la prima echipă, sau care se antrenează de 6-7 ori pe săptămână, de cealaltă parte, Decebalul abia reuşeşte să se strângă de două ori într-o săptămână.

    Oli II deschide rapid scorul prin Bîgiu, în minutul 7, cu o lovitură de cap după o recentrare a lui Cădar. Asta după ce în minutul 5 mingea a poposit în plasa porţii lui Olaru, dar golul a fost anulat. Iar golgeterul Decebalului, Lihet, a avut două incursiuni în careu dar a şutat defectuos de fiecare dată. Bîgiu reuşeşte dubla în minutul 12, după o greşeală a fundaşului Toma. După care Faur îl ia la ţintă pe Olaru, portar care a diminuat proporţiile scorului.

    Imediat după pauză, Decebalul pare mai periculoasă, iar Godje ratează o oportunitate de a reduce din handicap. Însă vine şi golul trei al Olimpiei II, după o lovitură liberă executată excelent de Cădar de la 23 de metri, în minutul 50.

    Aceiaşi Bîgiu şi Faur se întrec în ratări, iar Olaru intervine decisiv de câteva ori în postură de “1 la 1“. S-a terminat 3-0, iar Oli II reintră în lupta pentru titlu.

    În tribune s-a aflat şi arbitrul FIFA Istvan Kovacs, care a venit să îşi vadă colegii, pe Ciprian Danşa, respectiv Octavian Şovre, de asemenea purtători ai ecusonului FIFA. Şovre a şi oferit faza zilei, la un contra-atac al Olimpiei, Bîgiu a fost faultat, dar a reuşit să continue faza, iar Şovre a ridicat fanionul pentru o secundă, apoi şi-a trecut şmechereşte mână prin păr, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

    Olimpia II: Anca-Trip – Paul, Mureşan, Ciul, Faur (81 D. Pop), Ionescu, Donca (56 Rus), Grishaber, Cădar (75 Gulya), Lukacs (60 P. Pop), Bîgiu (91 Tamas).

    Decebal: Olaru – Glodean, Potra, Cireap, Marinaş, Stoica (38 Ilban), Lihet, Găvruş (60 Moldovan), Toma, Istrate (82 Pop), Godje (81 Nemet).

    Rezultate:
    Someşul Oar – Sportul Botiz 6-0
    FC Olimpia II – Luceafărul Decebal 3-0
    Ştiinţa Beltiug – Turul Micula 4-0
    Recolta Dorolţ – Viitorul Vetiş 7-3

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE