More

    Candidaţii PNL vor rămâne ca „şchioapa de dans” la alegerile locale

    schioapa

    Vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat ieri, în cadrul unei întâlniri cu presa sătmăreană, că deşi conducerea PNL Satu Mare se laudă că are deja primar al municipiului Satu Mare şi preşedinte de Consiliu Judeţean, aceştia vor rămâne ca şi „şchioapa de dans” la alegerile locale de anul viitor. Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, nu a confirmat zvonurile apărute în oraş potrivit cărora ar candida la funcţia de primar al municipiului Satu Mare la alegerile din 2016.

    Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost întrebat ieri, în cadrul conferinţei de presă de prezentare a Caravanei Culturii Sătmărene, dacă doreşte să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare, aşa cum se zvoneşte prin oraş. „Nu este vorba despre aşa ceva. În momentul de faţă sunt preşedintele Consiliului Judeţean şi îmi doresc să ducem la final proiectele propuse în 2012, din care o mare parte au fost deja realizate”, a precizat Ştef.

    Intervenind, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a arătat că formaţiunea politică pe care o conduce are deja un primar al municipiului Satu Mare şi va avea şi candidat propriu tot pe Dorel Coica. Totodată, a mai arătat că reprezentanţii PNL se laudă că au deja primar şi preşedinte de Consiliu Judeţean. „Am aflat din stenogramele pedeliştilor că au deja primar al municipiului Satu Mare şi preşedinte al Consiliului Judeţean şi că abia aşteaptă să-i pună în funcţii. De 25 de ani pedeliştii vor să aibă un primar sau un preşedinte de Consiliu Judeţean la Satu Mare, dar nu au reuşit acest lucru. Vă spun eu, că şi la alegerile locale din 2016 vor rămâne ca şchioapa de dans din acest punct de vedere. Eu abia aştept să-i văd pe cei doi candidaţi”, a declarat Mircea Govor, care a dorit să precizeze că nu a făcut referire la o persoană cu dizabilităţi în cazul cuvântului „şchioapă”, ci că este doar o vorbă din popor.

    Făcând referire la activitatea pedeliştilor, actualmente membri ai PNL, Adrian Ştef a arătat că în acest mandat nu au propus absolut niciun proiect viabil, ci doar un set de 25 de întrebări. „Nu au venit cu nimic proiect, ci doar can-can”, a mai spus Ştef, vorbe întărite şi de Mircea Govor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE