More

    O nouă tentativă de SUICID! VEZI cum a vrut să-şi pună capăt zilelor

    geza1

    O nouă tentativă de suicid a fost dejucată la Satu Mare. Luni noaptea, după ora 00.30, pe Podul Decebal, un cetăţean de etnie rromă din Micula, Geza de 38 de ani, după cum îi spunea prietenul său care se afla cu el, a încercat să se arunce în râul Someş. Doar intervenţia promptă a jandarmilor, care se aflau în patrulare a făcut ca o nouă tragedie să fie evitată. Din câte se pare, dornicul sinucigaş se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

    Două maşini ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare şi o ambulanţă au sosit imediat la faţa locului, iar unul dintre oamenii în uniformă a reuşit să-l prindă pe miculean care se afla dincolo de balustradă, gata să ploneze în apă. Întrebat de ce a vrut să recurgă la un asemenea gest, Geza a devenit recalcitrant, fiind însă rapid calmat de forţele de intervenţie. Acesta nu se afla singur, ci cu un bun prieten de pahar, având asupra sa şi un sac plin cu haine. Miculeanul de pe strada Florilor a fost amendat de jandarmi şi a fost dus la spital cel mai probabil pentru o investigaţie la psihiatrie.

    Sinucigaşul nu părea prea afectat de situaţie, însă nu am putut afla şi alte detalii privind motivul sau cauzele pentru care Geza ar fi vrut să îşi pună capăt zilelor.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE