More

    Prefectul Eugeniu Avram, la ceas de bilanţ

    avram

    Azi se împlinesc trei ani de când dr. Eugeniu Avram ocupă funcţia de prefect al judeţului Satu Mare. Trei ani în care, în calitate de reprezentant al Guvernului, a acţionat eficient pentru menţinerea climatului de pace socială şi a unei comunicări permanente cu toate nivelurile instituţionale şi sociale. Trei ani în care a insistat permanent pentru transparenţa instituţională. Trei ani în care a primit în audienţă mii de locuitori ai judeţului Satu Mare şi a întreprins demersurile necesare în vederea rezolvării problemelor pe care aceştia i le-au semnalat. Trei ani în care a supervizat organizarea mai multor scrutine electorale, care s-au desfăşurat fără incidente la Satu Mare. Trei ani în care a schimbat total percepţia sătmărenilor despre rolul prefectului în viaţa judeţului Satu Mare.

    Prefectul Eugeniu Avram s-a născut în 18 septembrie1956 în satul Corund, comuna Bogdand. În anul 1981, a devenit medic veterinar, absolvind Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Timişoara. În 2003, a obţinut titlul de doctor în medicină veterinară la aceeaşi universitate. În 2004 a obţinut masteratul în drept administrativ şi statutul funcţionarului public la Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad. După absolvirea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Timişoara, între 1981 şi 1983 a ocupat funcţia de responsabil la laboratorul de parazitologie al Inspectoratului Sanitar-Veterinar Judeţean Satu Mare, iar din 1983 până în 1990 funcţia de coordonator de diagnostic. Între 1990 şi 1997 a fost director adjunct al DSV Satu Mare, iar între anii 1997-2001 director executiv al DSV. În perioada 2001-2004 a fost director adjunct al DSV Satu Mare, în perioada 2004-2005 director executiv al direcţiei, iar din 2005 până în 2012 şef al laboratorului DSV Satu Mare. Începând din mai 2012, ocupă funcţia de prefect al judeţului Satu Mare.

    Pe această cale, Gazeta de Nord-Vest şi Nord Vest TV îi urează un mandat cât mai îndelungat, cu rezultate cel puţin la fel de bune ca şi până în prezent.

    Szasz lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE