More

    Bărbat găsit mort sub podul Decebal

    decedat

    Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Satu Mare a fost găsit ieri dimineaţă, în jurul orei 4.30, decedat lângă o groapă săpată de unul dintre furnizorii de utilităţi din judeţ chiar sub podul Decebal. Echipajul de la Ambulanţă care a intervenit în acest caz nu a putut decât să constate decesul persoanei, care nu prezenta urme de violenţă.

    Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat, ieri, în jurul orei 4,29, prin intermediul 112, despre existenţa unei persoane căzute cu faţa în nisip lângă o groapă săpată sub podul Decebal. „În momentul în care colegii noştri au ajuns la faţa locului, bărbatul era pe burtă, cu faţa în nisip, iar lângă el, în groapă, era o bicicletă, cel mai probabil a victimei. Personalul medical de pe Ambulanţă nu a putut decât să constate moartea bărbatului, după care a fost predat poliţiştilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, Gabriela Notarius.

    Potrivit celor afirmate de ambulanţieri, bărbatul nu prezenta urme de violenţă, iar după semnele constatate pe trupul neînsufleţit, acesta nu era încă rigid, semn că decedase cu cel mult o oră mai devreme de intervenţia echipajului de pe Ambulanţă. Încă nu se cunoaşte cu certitudine care sunt circumstanţele în care bărbatul a decedat. Se poate presupune că acesta nu ar fi văzut groapa şi ar fi căzut cu bicicleta în aceasta. Iar în urma acestui fapt este posibil să fi suferit o lovitură care i-a cauzat moartea.

    Potrivit celor afirmate de unii sătmăreni din zonă, groapa cu pricina a fost săpată şi neacoperită de circa două luni de zile. Groapa era semnalizată cu o bandă de semnalizare care ieri era ruptă în zona în care bărbatul a fost găsit decedat. Poliţiştii continuările cercetările în acest caz, iar trupul neînsufleţit a fost depus la morgă pentru autopsie.

    Poliţia a anunţat că a deschis deja un dosar penal în cauză. “La data de 13 mai a.c. . ora 04.30 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că sub podul Decebal, din municipiul Satu Mare, într-o groapă, a fost găsită o persoană decedată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un sătmărean, în vârstă de 48 de ani, ar fi circulat pe timpul nopţii cu o bicicletă neechipată corespunzător, pe digul râului Someş, iar la coborârea de pe dig ar fi căzut într-o groapă care era semnalizată corespunzător. În urma acestui incident a rezultat decesul bărbatului.

    În cauză nu sunt suspiciuni de omor, urmând a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunciat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE