More

    Suită de evenimente culturale la Carei

    Un concert de flaut și pian, susținut de Földi Nikolett – flaut, elevă la Liceul de muzică “Kodály Zoltán” din Debrecen și Szilágyi Valéria – pian, profesor de pian la Liceul de muzică “Kodály Zoltán” din Debrecen, va avea loc duminică, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi din municipiul Carei. Evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului BestFest 2015 – Primăvara Culturală Careiană. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile din sală.

    Marți, de la ora 19.00, în Sala “Deák Endre” a Centrului Cultural Carei va avea loc spectacolul music-hall “La Vie en Rose – Viața lui Edit Piaf” cu Ágnes Gajai în limbile franceză și română. Evenimentul este organizat de “Borostyán Produkció”, cu sprijinul Centrului Cultural Carei. Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura înainte de începerea evenimentului de la Centrul Cultural.

    Joi, de la ora 19.00, la Sala “Deák Endre” a Centrului Cultural Carei va avea loc spectacolul de teatru “Frumoasa, deșteapta și urâta”, cu Sorin Oros, Vlad Mureșan și Tibor Székely, actori de la Teatrul de Nord Satu Mare. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală TransFESTSilvania THEATRUM cu sprijinul Primăriei Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare, al Teatrului de Nord Satu Mare, al Direcției de Cultură Carei și al Centrului Cultural Carei. Evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului BestFest 2015 – Primăvara Culturală Careiană. Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achiziționa înainte de spectacol la Centrul Cultural Carei.
    Bogdan Tulbure

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE