More

    O nouă convocare pentru Denis Chivari!

    chivari

    Jucătorul Denis Chivari de la Olimpia are parte de o perioadă foarte bună a carierei. După ce a debutat în liga a 2-a iar evoluţiile lui din meciurile cu Tărlungeni au fost lăudate de antrenorul Tibi Csik, Denis Chivari a primit ieri o nouă veste bună. Acesta a fost convocat la o nouă acţiune a lotului naţional U 18 şi va face mai mult ca sigur parte din echipa tricolorilor mici ce va începe la toamnă campania de calificare la Europene!

    Denis Chivari va trebui să se prezinte pe 17 mai la Timişoara urmând ca împreună cu Naţionala U18 să plece în Croaţia pentru două partide amicale cu echipa similară a ţării gazdă!

    Din păcate Chivari nu va putea juca pentru Olimpia sâmbătă în meciul de Liga a 2-a cu Reşiţa sau în finala de duminică a Cupei Federaţiei la juniori A.

    Programul Cupei Regiunilor de la Satu Mare
    Iată programul echipelor noastre de juniori A şi B care sunt implicate în week-end în finalele la Cupei Regiunilor.

    La LPS Satu Mare echipa pregătită de Nastai Dacian şi Ştefan Gerstenmaier va folosi jucători mai mici cu doi ani faţă de vârsta limită a competiţiei. Dar asta nu înseamnă că juniorii sătmăreni nu vor încerca să câştige turneul…

    La juniori B echipa antrenată de Dorel Ziman este şi ea formată din jucători mai tineri cu un an faţă de adversari. „Chiar şi în aceste condiţii sper să facem o figură frumoasă”, spune Dorel Ziman.

    Finala seriei 6
    JUNIORI A – 16 mai ora: 12:00
    LPS Satu Mare – CS Sporting Recea
    Stadion: Someşul (Satu Mare – Satu Mare)
    JUNIORI B- 16 mai ora 14
    FC Olimpia Satu Mare 2010 – LPS Bistriţa
    Stadion: Someşul (Satu Mare – Satu Mare).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE