More

    Încă un duel de foc… Decebal-Oar

    decebal-micula

    Duminică avem un nou derby în Liga a IV-a Elite. Etapa a 22-a programează partida dintre primele două clasate, Luceafărul Decebal şi Someşul Oar. Echipele sunt despărţite de două puncte, asta după ce Luceafărul a primit la masa verde toate punctele de la Oraşu Nou, meci disputat pe 9 noiembrie.

    Gazdele nu concep decât victoria. Întreg lotul este valid. “Ne aşteaptă un meci destul de greu pe care trebuie să îl câştigăm dacă vrem să rămânem pe primul loc“, a spus antrenorul de la Decebal, Cosmin Iuhas.

    De cealaltă parte, Someşul din Oar vine cu întreg lotul la Decebal. Managerul echipei, Zsolt Maiorciac, crede că băieţii antrenaţi de Istvan Nagy pot să încurce liderul. “Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales că jucăm în deplasare. Favoriţi sunt ei, prin prisma rezultatelor din acest an. Dar jocul începe de la 0-0 şi am încredere în băieţii mei“, a spus Maiorciac.

    Un meci care acum câteva luni nimeni nu credea că poate decide campioana a devenit acum unul crucial. Luceafărul a revenit spectaculos şi a reuşit să şi întreacă Oarul, cele două combatante fiind la un moment dat despărţite de 13 puncte.

    Decebal: Olaru – Glodean, Potra, Toma, Istrate, Ilban, Godje, Găvruş, Cireap, Marinaş, Lihet. Antrenor Cosmin Iuhas.
    Oar: Morar – Botoş, Nagy, Banu, Pintye, C. Silaghi, Tasi, Costea, Matei, Kirner, R. Silaghi. Antrenor Istvan Nagy.

    Casă de piatră, Lucian Homorozan!
    Celălalt derby al etapei, Talna Oraşu Nou-FC Olimpia II nu se va juca la finalul săptămânii. Asta pentru că antrenorul-jucător al Talnei, Lucian Homorozan, se căsătoreşte sâmbătă la Negreşti cu aleasa inimii, Carmen.

    Cele două echipe au căzut de acord ca partida să fie amânată pentru o dată stabilită ulterior. Pe această cale îi dorim fostului fotbalist de la Oaşul Negreşti şi Olimpia, Casă de Piatră! şi multă fericire.

    Din ceea ce ne-a declarat, va fi o nuntă ca în poveşti, care va ţine trei zile şi trei nopţi, iar printre invitaţi se vor număra foşti şi actuali colegi de echipă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE