More

    Camionagiul protestatar RECIDIVEAZĂ. Vezi cine sunt VICTIMELE

    camionagiu

    Camionagiul protestatar care a tulburat duminica trecută manifestările ocazionate de dezvelirea statuii Regelui Ferdinand, la instigarea liberalilor, a fost implicat în cursul zilei de joi într-un nou scandal. În urma unui neînţelegeri cu un careian aflat la volanul maşinii personale, camionagiul s-a năpustit asupra sa şi i-a aplicat mai multe lovituri.

    Directorul unei bănci a încercat să intervină însă s-a ales şi el cu un pumn în gură. Camionagiul protestatar a devenit violent şi cu poliţistul şi jandarmul care au sosit la faţa locului. Oamenii legii au fost obligaţi să-l încătuşeze pentru a-l calma. Chiar şi încătuşat, camionagiul protestatar a continuat să profereze injurii şi ameninţări. Potrivit unor surse judiciare, pe lângă dosarul penal pentru agresarea juristului şi a directorului de bancă, camionagiul scandalagiu s-a ales şi cu un dosar penal pentru ultraj.

    Duminica trecută, spre finalul manifestărilor de dezvelire a statuii regelui Ferdinand de la Carei, în zona sensului giratoriu au apărut mai multe camioane având arborat drapelul românesc, care au început să claxoneze îndelung, perturbând ceremonia. Mai târziu, camionagiul implicat în agresiunea de joi s-a dat jos din camion şi, în semn de batjocură, a pus un flacon cu apă pe statuia recent dezvelită. Între timp, a proferat ameninţări jandarmilor care au îndepărtat flaconul pus în bătaie de joc. Camionagiul scandalagiu a fost amendat de jandarmi în temeiul Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, precum şi de poliţiştii rutieri pentru oprirea interzisă și accesul interzis. Sursele judiciare ne-au declarat că la începutul săptămânii trecute acelaşi camionagiu a mai fost implicat într-o altercaţie cu doi poliţişti rutieri pe care i-a ameninţat şi înjurat, gest în urma căruia s-a ales cu un dosar penal.

    Gesturile deplasate ale camionagiului vin pe fondul unei ample campanii declanşate de liberalii careieni împotriva amplasării bustului Regelui Ferdinand între Catedrala Ortodoxă şi Monumentul Ostaşului Român. Incitările liberalilor au avut efect asupra camionagiului, care de la proteste deranjante a ajuns la agresiuni şi ultraje.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE