More

    Senzaţional! Prima SUPERLIGĂ câştigată din istoria CSM-ului. Bravo băieţi!

    1

    Adrian Pop, Adrian Szilagyi Andrei Timoce şi Bertalan Arkosi au reuşit să câştige pentru CSM Satu Mare prima Superligă la spadă seniori. După ce la individual, Adrian Pop a cucerit argintul, fiin învins de craioveanul Liviu Dragomir, la echipe elevii lui Francisc Csiszar s-au răzbunat pe CSU Craiova şi şi-au adjudecat titlul.

    A fost un duel ca o finală, decisiv pentru virtuala campioană între CSM şi CSU Craiova. S-a terminat 34-26 după o întâlnire de povestit nepoţilor. Szilagyi şi Pop a reuşit câte 12 tuşe, iar Arkosi 10. Şi aportul publicului a fost foarte important, din tribune auzindu-se încurajări pe tot parcursul întâlnirii. Băieţii vor sărbători acum aşa cum se cuvine, iar după trei zile de pauză vor reveni la antrenamente, pentru că la începutul lunii iunie are loc Campionatul European din Elveţia.

    Felicitări băieţilor, antrenorului, publicului şi sperăm ca această Superligă câştigată să fie doar o relansare a seniorilor de la clubul sătmărean, care se pare că acum au prins aripi şi îşi doresc să ajungă cât mai sus.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE