More

    Câţi bani câştigau vedetele care pozau în Playboy

    2

    Fostul director editorial al revistei Playboy, Dan Silviu-Boerescu, a declarat într-un interviu acordat paginademedia.ro, că au fost şi cazuri de actuale vedete care nu au primit nimic pentru a poza la acea vreme – cum ar fi Oana Zăvoranu şi Bianca Drăguşanu -, iar despre Nicoleta Luciu, care a pozat de şase ori pentru revistă, susţine că “nu a avut niciodată pretenţii exagerate”.

    Dan Silviu – Boerescu, fost director editorial al Playboy, a povestit într-un interviu acordat paginademedia.ro cât câştigau vedetele care pozau în Playboy.

    “Plata vedetelor în primii ani? Mii. 5,6,4,3,2,8. Zece mii vorbeam deja de excepţii”, povesteşte Boerescu, adăugând că au existat şi două excepţii Loredana (10.000 de euro) şi Andreea Antonescu (30.000 de dolari).

    Întrebat de ce acceptau să pozeze, Boerescu spune că principalul capital obţinut de fetele care au fost în Playboy nu a fost financiar, ci de imagine.

    “Fetele erau foarte deştepte şi înţelegeau că ele pot profita, se pot lansa că puteau să ia 2-3000 de euro de la Playboy, după care făceau o reclamă din care luau 5.000 sau să prindă un contract la o televiziune după care se scoteau pe viaţă”, spune Boerescu.

    Fostul director editorial al revistei a arătat că au fost şi cazuri de actuale vedete care nu au primit nimic pentru a poza la acea vreme – cum ar fi Oana Zăvoranu şi Bianca Drăguşanu -,  iar despre Nicoleta Luciu, care a pozat de şase ori pentru revistă, spune că “nu a avut niciodată pretenţii exagerate”.

    Astfel, Oana Zăvoranu a apărut gratis. Bianca Brăguşanu a pozat când nu era cunoscută şi nu a luat niciun leu. Nicoleta Luciu a strâns până în 20.000 de dolari din şase apariţii”, spune Boerescu în interviu.

    “Dacă e să o luăm strict contractual, în contract scria că un număr de ani trebuie să păstrez confidenţialitatea asupra tuturor datelor din contract şi în mod normal, nici eu nici ele nu avea voie să vorbim despre sume. În realitate, ele mai vorbeau între ele, se lăudau. De obicei mai puneau un zero sau puneau sume acolo unde era zero”, spune Boerescu.

     “Prietena mea Oana Zăvoranu, care e foarte simpatică şi care mie îmi e foarte dragă, a apărut întâi în Playboy – nici măcar pe copertă – la o rubrică “Seducţie 100%” pe 4 pagini sau 6 şi după aia a dat un interviu în Libertatea şi a spus că a luat 9.000 de euro pentru asta. Nu luase nici un leu, nu luase nimic şi după aia i-am zis “oana, de ce faci tu chestia asta?” “păi să par eu mai proastă ca altele”. A mai apărut pe copertă o singură dată nu mai eram eu la Playboy, nici atunci nu a luat nimic”, spuen Boerescu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE