More

    Galben-Albaştri câştigă turneul internaţional Liviu Antal

    juniori

    În week-end, peste 1000 de tineri fotbalişti din ţară şi străinătate, la mai multe categorii de vârstă s-au întrecut în cadrul turneului internaţional Liviu Antal-Best Cluj. Competiţia a avut loc la baza Unirea din Cluj-Napoca acolo unde au fost prezente şi mai multe echipe sătmărene.

    Grupa 2002 a Olimpiei, antrenată de Mihai Sabău, a reuşit să câştige competiţia. În grupe a învins cu 1-0 Europa Alba Iulia, cu 3-0 Şcoala Liviu Antal şi cu 6-0 Viitorul Mihai Georgescu. În semifinale, Olimpia a trecut de Juniorul Satu Mare cu 2-0, iar în finală a trecut din nou de alba-iulieni cu 2-0. Fără gol primit, portarul Alex Cadar a fost desemnat goalkeeper-ul turneului.

    Acest turneu a fost premergător etapei de zonă a Campionatului Naţional care va avea loc în perioada 27-31 mai, locaţia urmând să fie desemnată în viitorul apropiat, însă s-ar putea desfăşura chiar la Satu Mare.
    La festivitatea de premiere au fost prezenţi câţiva dintre jucătorii de la CFR Cluj, printre care Deac, Tade, Negruţ sau Păun. Pentru FC Olimpia au evoluat Alex Cadar, Patric Cherecheş, Timotei Rusu, Marian Mare, Adrian Bura, Raul Ziman, Alin Văsălie, Kevin Barth, David Szilveszter, Denis Batin, Michel Fedorca, Antonio Chiş, Roland Şebeştin, Răzvan Aspru, Leonard Mândruţ – antrenor Mihai Sabău.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE