More

    Bătăi ca-n “Şapte păcate” în mediul rural

    bataie

    Din cercetările efectuate a rezultat faptul că la data de 01 mai 2015 în timp ce se afla pe raza localităţii Stâna, reclamantul ar fi fost agresat de către Olimpia I., care i-ar fi aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, cu o găleată. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri. În cursul zilei de ieri poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de către Maricica V. care reclama faptul că 18 mai 2015, în cursul dimineţii, ar fi fost agresată.

    În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că în timp ce se afla pe raza localităţii Hrip, între Maricica V. şi Ioan V. şi soţia acestuia pe fondul unor neînţelegeri ar fi apărut un conflict spontan, în timpul căruia Ioan V. şi soţia sa i-ar fi aplicat lovituri la nivelul corpului reclamantei.

    Marţi seara poliţiştii de ordine publică au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Prahovei, din municipiul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că între Ştefan H. şi Roland B. a intervenit un conflict spontan în timpul căruia cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii reciproc. Roland B. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În toate situaţiile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE