More

    Patru meciuri omologate la masa verde

    Comisia de Disciplină a omologat nu mai puţin de patru partide la masa verde. În plus, pentru a clarifica doleanţele Olimpiei II din meciul tur cu Luceafărul Decebal, delegatul gazdelor de atunci, Vasile Vaida este invitat la şedinţa viitoare pentru clarificări.
    Meciul Fortuna Căpleni – Real Andrid, pierdut de gazde pe teren a fost câştigat la masa verde după ce echipa din Andrid a folosit un jucător în stare de suspendare. AS Livada a câştigat cu 3-0 tot la masa verde după ce Someşul Cărăşeu nu s-a prezentat la joc. La fel şi Dari Lipău se impune cu 3-0 la masa verde datorită neprezentării oaspeţilor de la Vulturii Agriş. Meciul Cetate Ardud – Recolta Dorolţ, scor 1-3 la pauză, joc care nu a mai continuat în semn de protest al gazdelor în urma prestaţiei slabe a arbitrului Florin Chiş, a fost omologat de comisie cu 3-0, iar delegatul Ionuţ Anton a fost invitat la şedinţa de săptămâna viitoare.
    O etapă de suspendare au primit eliminaţii Vlăduţ Ban (Someşul Oar) şi Sabău Ştefan (AS Ghenci) care vor plăti o amendă cuprinsă între 10 şi 20 de lei. Iar Mark Beleny de la Kneho Urziceni a primit două etape de suspendare şi 75 de lei amendă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE