More

    O nouă GENERAŢIE de SPECIALIŞTI la Satu Mare. ABSOLVENŢII Universităţii „Vasile Goldiş” au participat la CURSUL FESTIV

    1

    Filiala Satu Mare a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a pregătit o nouă generaţie de specialişti pentru judeţul nostru. Circa 200 de absolvenţi a cinci facultăţi a căror cursuri s-au desfăşurat la Satu Mare au participat ieri la cursul festiv de încheiere a facultăţii, desfăşurat la Casa de Cultură.

    Absolvenţii au fost felicitaţi atât de cadrele didactice universitare cât şi de rude sau prieteni care au umplut până la refuz sala Casei de Cultură.

    Manifestarea a continuat cu înmânarea diplomelor de onoare. Fiecare prodecan a înmânat diplomele pentru absolvenţii facultăţilor pe care le conduc. Astfel, au fost premiaţi absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Economicii, ai Facultăţii de Ştiinţe Juridice, ai Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative, ai Facultăţii de Şltiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport, şi ai Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii, Inginerie şi Informatică.

    Cursul festiv s-a încheiat cu înmânarea Chieii Universităţii celor din anul doi, care, la rândul lor, vor fi absolvenţi anul viitor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE