More

    Careianul Bicfalvi, dorit de finalista Europa League

    bicfalvi_astana

    Fotbalistul careian Eric Bicfalvi e lider în clasamentul golgheterilor din campionatul Ucrainei, cu 16 goluri, și se gândește să plece de la Volyn Luțk la o echipă mult mai puternică.

    “Echipa nu e în cea mai bună formă, dar pe plan personal stau foarte bine. Aici e liniște. Nu m-a afectat presiunea. La Steaua, în perioada în care eram acolo, era o instabilitate foarte mare. Am stat cinci ani aici și s-au schimbat de 12 ori antrenorii. Contează foarte mult că domnul Lucescu mă apreciază. Am vorbit cu dânsul după meci, dar n-am discutat nimic de vreun transfer. Eu termin în vară contractul cu Volyn Luțk. Pentru mine contează acum, la 26 de ani, și aspectul financiar. Vreau să mă duc la o echipă mai bună decât Volyn pentru a rămîne în anturajul echipei naționale. Am avut o ofertă foarte tare de la Dnepr, dar am refuzat-o. Acum regret, nu mă gândeam că vor ajunge în finala Europa League. Dar și acum am o ofertă de la ei. Am avut câteva oferte foarte bune, dar deocamdată nu m-au mulțumit echipele de la care au venit. În viitorul apropiat nu mă pot întoarce în România”, a spus Bicfalvi.

    “Le-am promis colegilor că la fiecare pasă de gol le dau o masă în oraș. Acum 5-6 etape nu mă gândeam că pot ajunge golgheter, dar acum deja cred în șansele mele”, a completat Eric Bicfalvi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE