More

    Sătmărenii nu au stricat sărbătoarea reşiţenilor

    handbal

    Handbaliştii de la CSM Satu Mare şi-au încheiat aseară reprezentaţia din acest sezon al Diviziei A, seria B. Elevii lui Nicolae Istrate au evoluat chiar în compania liderului, HC Reşiţa, echipă care a şi sărbătorit revenirea, sub altă denumire, în Liga Naţională. Tribune pline, entuziasm şi multă şampanie la final au fost ingredientele unei seri perfecte pentru gazde.

    Rezultatul a contat mai puţin, totuşi gazdele de la Reşiţa s-au impus cu 41-24, la pauză 18-9, totul s-a rupt dup ăminutul 20, când tabela arăta încă 10-7 pentru HC.

    Şi CSM are motive de sărbătoare. S-a calificat la barajul de promovare în Liga Naţională, baraj ce va avea loc în perioada 5-7 iunie, cel mai probabil în capitală. Revenind la meci, pentru CSM au marcat Clipea 7 goluri, Olah şi Pop 4, Udriştioiu şi Mureşan 2, Morar, Cristescu şi Mateş cu câte o reuşită. O repriză a apărat Cioroiu, iar cealaltă Pogynă.

    CSM-ul îşi aşteaptă acum adversarele de la baraj, pentru că mai sunt meciuri de jucat, atât seria nostră cât şi în prima. Una peste alta, un sezon bun făcut de băieţii noştri care şi-au câştigat dreptul la promovare. Restul, rămâne de văzut…
    Dan D.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE