More

    Roxana Ciuhulescu, garanţia succesului!

    raliu1

    Iubitorii sportului cu motor au fost prezenţi ieri (n.r. vineri) în Piaţa Libertăţii, acolo de unde s-a dat startul primei etape a Campionatului Naţional de Rally Raid, Trofeul Paul Badea. După startul festiv, cele 15 echipaje auto şi şapte motociclete şi quaduri au pornit într-o aventură care se va încheia în această seară.

    Asta după ce se vor parcurge în total 360 de km, din care 230 de probe speciale, şapte la număr. Premergător startului, organizatorii, în frunte cu membrii ai FRAS şi A-CAR, alături de vedeta TV Roxana Ciuhulescu, primarul Dorel Coica şi echipajul sătmărean Ovidiu Domide/Daniel Nistor au prezentat acest eveniment într-o conferinţă de presă.

    Din nou, prezenţa jovială a Roxanei la Satu Mare nu a rămas neremarcată, vedeta fiind cea care a deschis discursul, vorbind despre cel care a fost Paul Badea, un promotor al acestui raliu în România. Şi despre faptul că va alerga în prolog alături de bunul său prieten, Ovi Domide.

    Apoi Ovidiu Domide a prezentat oficialii care supraveghează buna desfăşurare a competiţiei şi a vorbit despre numărul echipajelor care s-au înscris. Dar şi despre faptul că un număr de cinci maşine din Italia nu pot părăsi Slovenia din cauza unor nereguli şi nu au mai putut ajunge la raliu.

    Primarul Dorel Coica s-a arătat încântat că acest campionat care are cinci etape ia startul de la Satu Mare.

    Ieri, traseul a fost încadrat de drumul naţional care duce la punctul de frontieră Petea, Pădurea Mare şi digul Someşului. Iar azi startul se va da de la ora 9.00, în cadrul etapei a doua, sosirea participanţilor fiind programată după ora 16.00. Se va alerga în zona Codru, cu trei probe speciale care se vor desfăşura pe drumuri forestiere şi pe lângă pădure, în zona delimitată de localităţile Homorodu de Sus, Chilia, Homorodu de Jos, Sâi şi Poiana Codrului, iar o probă specială se va desfăşura pe platoul cuprins între Homorodu de Sus, Homorodu de Mijloc, Viile Satu Mare, Medişa şi Solduba.

    Festivitatea de premiere şi clasamentele finale vor fi date publicităţii în această seară de la ora 19.00, într-un cadru festiv, când vor fi înmânate cupele, medaliile, diplomele şi onoruri câştigătorilor de la toate categoriile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE