More

    Un sătmărean şi-a RĂSTIGNIT MAMA şi şi-a CIURUIT TATĂL. Totul s-a întâmplat la GIUNGI

    1

    Un individ în vârstă de 36 de ani, care răspunde la numele de Marcel Nagy, a ales să îşi omoare părinţii într-un mod îngrozitor. Acesta şi-a răstignit mama pe pat, dar nu înainte de a o omorî cu o lovitură de cuţit direct în cap, iar pe tatăl său, în vârstă de 70 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit la nivelul abdomenului. Totul s-a întâmplat azi dimneaţă la Giungi.

    Mama, în vârstă de 65 de ani, a fost găsită de poliţiştii şi medicii legişti pe o bucată de scândură în faţa casei, dezbrăcată în partea superioară a corpului, iar mâinile i-au fost întinse lateral, pe o altă bucată de scândură, iar pe piept i-a pus o icoană. Tatăl a fost găsit în casă.

    2Individul şi-a mărturisit oribila crimă azi dimineaţă în faţa preotului din Giungi, care s-a deplasat în jurul orei 05.00 la faţa locului împreună cu un enoriaş, iar după ce s-au convins că Marcel Nagy a vorbit serios, preotul a alertat poliţia, la faţa locului deplasându-se poliţiştii din Beltiug. Purtătorii de uniformă au întâmpinat rezistenţă din partea criminalului, care a încercat să îi lovească pe poliţişti cu un lighean.

    Vecinii spun că individul era deosebit de violent, agresându-şi verbal şi fizic părinţii în mai multe rânduri. Poliţiştii susţin că din cauză că părinţii nu au depus plângere, oamenii legii nu au putut interveni.

    Aceiaşi vecini sunt de părere că totul i s-ar trage de la divorţul de soţia sa, petrecut în anul 2011, moment în care şi-a pierdut şi fiica în favoarea fostei sale soţii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE