More

    LPS-ul lui Nastai la turneul semifinal

    lps

    Sâmbătă s-au desfăşura la Satu Mare şi Cluj Napoca semifinalele Cupei Federatiei juniori B seria 6.

    La Dorolţ, pe un teren impecabil, echipa pregătită de Dacian Nastai a trecut de Gloria Bistriţa cu 5-2, iar golurile sătmărenilor au fost marcate pe final de joc. Din păcate lipsa de experienţă a făcut ca în ultimele 10 minute de joc, internaţionalul Kanalos Tony şi Micaş Adrian să fie eliminaţi pentru al doilea galben şi astfel ei au ratat finala de duminică împotriva celor de la CFR Cluj.

    Au marcat: Parnau Mark 2, Ciocan Sergiu, Nagy Mate si Cubas Denis.

    La Cluj, in cealaltă semifinală, CFR Cluj a trecut de Şcoala Mihai Georgescu cu 3-1 după executarea loviturilor de la 11 m. după 0-0 în timpul regulamentar.

    Ieri, pe Stadionul Olimpia s-a desfasurat finala care a avut de toate. Goluri, cartonaşe galbene eliminari şi, ca totul sa fie si mai interesant, ne-am calificat la 11m. S-a terminat 2-2 după ce LPS a condus de două ori prin golurile marcate de Balint si Ciocan. Sătmărenii s-au calificat în semifinale după 3-1 la lovituri de departajare.

    “După ce săptămâna trecută în aceeaşi competiţie la juniori A, Olimpia a obtinut calificarea ne mândrim cu o nouă performanţă la nivel de juniori B. Este necesară înfiinţarea unei Academii de fotbal la Satu Mare dacă dorim să creştem jucători. Avem antrenori care ştiu meserie, avem material şi dacă vom avea sprijinul financiar vom ajunge in câţiva ani să ne autofinanţăm” spune Dacian Nastai, şeful centrului de copii la Olimpia şi antrenor professor la LPS.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE