More

    “Rămân cu sentimentele incredibile date de victoriile pe Emirates şi Old Trafford!”

    gardos

    Sătmăreanul Florin Gardoş a încheiat duminică primul lui sezon în Premier League. După transferul la Southampton, Gardoş a avut nevoie de o perioadă de adaptare şi a debutat pentru “Sfinţi” în meciul din etapa a 4-a cu Newcastle United, scor 4-0.

    A jucat în 11 meciuri din acest sezon iar Gardoş recunoaşte că, deşi şi-ar fi dorit să prindă mai multe partide în primul unsprezece la Southampton chiar şi aşa e mulţumit de pasul mare făcut în carieră.

    Într-o postare pe pagina personală de facebook, Gardoş trage concluziile primului sezon în Anglia şi în ciuda faptului că Southampton n-a prins loc de cupe europene, Gardoş va rămâne cu sentimentele incredibile date de victoriile de pe Emirates cu Arsenal şi Old Trafford cu Manchester United.

    “Odată cu meciul de ieri împotriva lui Manchester City s-a încheiat şi primul meu sezon în Premier League. Mi-aş fi dorit să joc mai mult, dar sunt convins că anul viitor va fi mai bun. Rămân, totuşi, cu sentimentele incredibile date de victoriile obţinute pe Old Trafford si Emirates. Sunt mândru că am reuşit cea mai bună clasare din istoria clubului, că fac parte dintr-o apărare care până în ultima etapă a fost cea mai bună din Anglia şi, nu în ultimul rând, că am întâlnit aici jucători extraordinari, care m-au făcut imediat să mă simt ca acasă.

    Indiferent unde ajungem, intotdeauna trebuie să ne dorim mai mult!”

    Florin Gardoş se întoarce în România dar nu se poate bucura încă de vacanţă. Fundaşul sătmărean a fost convocat de selecţionerul Anghel Iordănescu pentru derby-ul grupei de calificare la EURO 2016 de la Belfast cu Irlanda de Nord de pe 13 iunie.

    Florin Muresan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE