More

    Record de participanţi la EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”

    expo

    Record de participanţi la Expo ”Fabricat în Satu Mare”. Concret, peste 2.700 de sătmăreni și 74 de firme au răspuns prezent invitaţiei organizatorilor. Datele au fost prezentate ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele şi vicepreşedintele Asociaţiei Economice Germano-Română, Iuliu Cadar şi Tiberiu Markos.

    Participare peste aşteptări
    Președintele asociației, Iuliu Cadar, s-a declarat extrem de mulţumit de succesul înregistrat de eveniment. ”Ediția din anul acesta s-a bucurat de o participare record a sătmărenilor, înregistrându-se peste 2.700 de participanți și cu această ocazie dorim să le mulțumim. De asemenea, dorim să le mulțumim și celor 74 de firme expozante precum și angajaților, care de-a lungul celor trei zile au stat la standuri și au prezentat produsele, serviciile întreprinderilor respective”, a afirmat Iuliu Cadar.

    Nume importante prezente la eveniment
    La rândul său, vicepreședintele Asociaţiei Economice Româno-Germane, Tiberiu Markos, a trecut în revistă numele importante care au onorat evenimentul. ”Am avut ocazia să prezentăm sâmbătă câteva din secretele unei afaceri de succes și cred că am încurajat tineretul sătmărean să aibă curajul să pornească o afacere și, de ce nu, să fie viitorii antreprenori de succes. Cu ocazia discuțiilor am stabilit și sloganul acestei ediții jubiliare care a stat în cuvântul magic ”parteneriat”. Dorim să avem parteneriate între reprezentanții mediului de afaceri, între mediul de afaceri și sindicate, mediul de afaceri și autoritățile locale. Parteneriatul cred că va fi cheia viitorului orașului și județului Satu Mare”, a declarat Tiberiu Markos.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE