More

    Someşul Oar pierde la masa verde jocul cu Talna Oraşu Nou!

    Comisia de Disciplină din cadrul AJF Satu Mare a dat verdicte în cazurile de indisciplină petrecute în fotbalul judeţean. După incidentele de la meciul Recolta Sanislău – Victoria Petreşti, când arbitrul a fost bruscat de jucători ai gazdelor, Ioan Suto şi Norbert Rochian au primit patru, respectiv şase etape de suspendare, iar Petreştiul a câştigat partida la masa verde.

    Trei etape de suspendare a primit Erno Lakatos de la Viitorul Lucăceni şi 75 de lei amendă, două etape de suspendare Claudiu Obiş de la Schwaben Cămin, respectiv o etapă de suspendare David Horvath (Viitorul Vetiş) şi Kristian Aytay (Real Andrid).

    O altă decizie interesantă s-a luat după derby-ul Someşul Oar – Talna Oraşu Nou, încheiat pe teren cu victoria gazdelor. Oarul însă a pierdut duelul la masa verde pentru că i-a folosit pe Pintye şi Kirner în stare de suspendare. Stăruinţa Berveni a primit 3-0 după ce Kneho Urziceni nu s-a prezentat la joc, cei din Urziceni primind şi 400 de lei amendă, la fel şi Chesi Hodod, după ce Crasna Craidorolţ nu s-a prezentat la joc, amenda fiind de 350 de lei. Platanul Marna a câştigat 3-0 cu Olimpia Căuaş, după ce Căuaşul s-a retras de pe teren, primind şi o amendă de 300 de lei.

    Iar pentru clarificarea situației de la jocul Viitorul Viile Satu Mare – Venus Dumbrava (contestație Dumbrava), delegații celor două echipe sunt invitați la ședința de săptămâna viitoare (02.06.2015, ora 17.00).

    În concluzie, 17 etape de suspendare şi 1370 de lei amendă au fost date de Comisia de Disciplină, respectiv cinci jocuri omologate la masa verde.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE