More

    Primarul Coica CERE UDMR să facă LANŢ UMAN pe râul CRASNA. ZILELE ORAŞULUI nu vor fi AMÂNATE

    udmr

    Primarul Dorel Coica a răspuns într-o manieră deja consacrată solicitării celor de la UDMR, în special deputatului Kereskenyi Gabor, de a diminua festivismul Zilelor Oraşului. Edilul şef sătmărean a precizat că nu le înţelege îngrijorarea consilierilor UDMR, cu atât mai mult cu cât în municipiul Satu Mare nu s-ar fi produs pagube însemnate.

    “Consilierii UDMR s-au îngrijorat că, vezi Doamne, iese Crasna, iar în oraş este sărbătoare, cu Zilele Oraşului. Ţin să le transmit că nu avem incidente în municipiu, aşa că nu putem anula această sărbătoare pe care o aşteaptă sătmărenii de foarte mult timp, mai excat din luna mai a anului trecut”, a spus Dorel Coica.

    Dorel Coica a precizat că dacă consilierii UDMR sunt atât de îngrijoraţi de producerea unor deversări de ape, îi invită să facă un lanţ uman în jurul râului Crasna.

    dorel-coica

    “Îmi pare rău că nu putem da curs invitaţiei sale (deputatul Kereskenyi Gabor, n.red.) de social-democrat de a opri manifestările, dar i-am propus ca împreună cu echipa dânsului de la UDMR să facă un lanţ uman pe malul râului Crasna, să se ia de mână, şi să pândească apa – Crasna – iar când văd că iese la suprafaţă să o împingă la loc”, a spus Dorel Coica.

     

    Consilierul local Nagy Szabolcs și deputatul Kereskenyi Gabor au criticat ieri, într-o conferință de presă, festivismul din ultimele zile, lăsând să se înțeleagă că organizarea Zilelor Orașului nu este o idee foarte bună în aceste momente prin care trece județul.

    ”Prefectura și Comitetul pentru Situații de Urgență și la ora actuală lucrează din greu în anumite zone ca să ajute oamenii care sunt în probleme, și noi, la Satu Mare, ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic și ne pregătim de cea mai exorbitantă și cea mai mare zi a orașului Satu Mare. Nu putem să sărbătorim acum atât de intens, când jumătate Sătmarul și județul Satu Mare are probleme. Un adevărat sătmărean s-ar gândi acum la sătmăreni.”, au afirmat consilierul Nagy Szabolcs și deputatul Kereskenyi Gabor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE