More

    De la Liceul Sportiv cu bursă spre SUA!

    lps11

    Liceul cu Program Sportiv Satu Mare ne-a obişnuit în fiecare an ca la festivitatea de absolvire să avem surpriza ca şeful de promoţie să vină din rândul campionilor!

    În 2013 am avut-o pe spadasina de lot naţional, Amalia Tătăran, anul trecut am avut doi fostbalişti cu media generală 10 pe toţi cei patru ani de liceu, Eduard Bob şi Daniel Pop, iar în acest an a venit rândul voleibalistei Alexandra Mişca.

    Cu 9,87, Alexandra Mişca a demonstrat că poţi îmbina şi cele două antrenamente zilnice, competiţiile la senioare şi junioare şi învăţătura dacă respecţi cu stricteţe programul şi-ţi doreşti cu adevărat să devii un campion.

    Iar răsplata nu s-a lăsat mult aşteptată pentru voleibalista campioană naţională la ONSS şi la cadete şi componentă a echipei de Liga Naţională de la CSM. După absolvire Alexandra Mişca va zbura direct în State unde a primit o bursă de studii şi sport la Universitatea din Tampa, Florida.

    “Încerc să îmbin şi pe viitor voleiul şi cartea. Au trecut foarte repede cei patru ani de liceu. Le mulţumesc profesorilor şi părinţilor pentru sprijin iar colegilor mei le doresc mult succes în viitor” a spus la festivitate şefa de promoţie, Alexandra Mişca. La LPS au absolvit vineri 74 de elevi în cele trei clase de performanţă.Printre ei fotbalişti, scrimeri, baschetbalişti, atleţi care au deja în palmeres performanţe deosebite atât pe plan sportiv cât şi şcolar.

    “Le doresc succes în viaţă. Sper ca Bacalaureatul să fie pentru ei un hop uşor de trecut şi apoi să continue munca începută aici şi să se realizeze în viaţă atât şi în sport. A fost o generaţie frumoasă cu rezultate foarte bune la volei, fotbal, atletism şi nu numai. Îi felicit şi pe elevi şi pe colegii mei profesori. „ a amintit directorul LPS Satu Mare, prof Ionel Păcurariu!

    Sala mică a LPS s-a dovedit a fi neîncăpătoare iar la finalul festivităţii elevii au fost asaltaţi de cei dragi iar pe acordul melodiei „Mă voi întoarce” de la Compact şi au luat rămas bun de la liceu. La revedere…în 2025!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE