More

    Calificare dramatică în finala Cupei Federaţiei

    juniori

    Olimpia Satu Mare a obţinut o calificare dramatică la finala pe țară a Cupei Federației la juniori A, după ce a remizat 3-3 (0-2), în jocul decisiv de pe „Cetate”, cu formaţia gazdă, Unirea Alba Iulia.
    Partida decisivă pentru calificare a avut de toate: fotbal, nervi, dramatism, răsturnări de situație. Cu două victorii la activ, Olimpia Satu Mare a început perfect și în minutul 16 conducea cu 2-0, reușite semnate de Goț (14) și Chivari (16, penalty).
    Ai nostril au lăsat-o mai moale şi după pauză cei de la Unirea au reușit imposibilul și au întors soarta jocului, prin dubla reușită de Oțoiu (50, 52) și Culda (72) – o execuție de senzație, direct din corner.
    De la 0-2, la 3-2 în 22 de minute și galben-albaştri erau eliminaţi! N-a fost însă de accord căpitanul Denis Chivari. Omul de la Naţionala U18, a bătut excelent o lovitură liberă de la 24 de metri în minutul 83 şi a marcat golul calificării în ciuda plonjonului lui Cătălin Suciu. 3-3 și Olimpia a jubliat, iar Alba a fost în lacrimi, după ce a trăit la cote maxime o partidă decisivă, în care a trecut de la agonie la extaz și înapoi.
    Olimpia va juca marţea viitoare la Mogoşoaia în turneul final al Cupei Federaţiei.
    Au evoluat echipele:
    *AFC Unirea 1924 Alba Iulia (antrenor Florian Brumaru): Căt. Suciu – Oțoiu, Goguța, Olar, Boancă, Oprița, Onacă, Rodean, Nicola, Dup, An. David; au mai intrat Scrob, Oancea, Biro, B. Ștef, Culda; rezerve Baba, Cr. Păcurar;
    *Olimpia Satu Mare: Sălăjan – M. Csik, Unlu, Șoproni, Bîgiu, R.Pop, Goț, D. Tamaș, Chivari, Csovasi, Ştef; au mai intrat Nemeș, Nagy, Virag, N. Filimon; rezervă Pasztor.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE