More

    Coafeze ameninţate cu moartea de un drogat

    images

    Două sătmărence, angajate ale unui salon de coafură din centrul municipiului Satu Mare, au fost ameninţate sâmbătă înainte de masă de un individ plin de sânge care părea a fi drogat. Potrivit afirmaţiilor celor două coafeze, bărbatul, care părea posedat, a intrat în salon, unde se mai afla o clientă, şi le-a ameninţat că le omoară spunând că a fost trimis de Sfântul Iosif să o facă.

    Între coafeze şi bărbatul plin de sânge a izbucnit atunci o luptă. Din fericire, cele două femei au reuşit să-l scoată pe individ din salon, după care au încuiat uşa şi au solicitat intervenţia Poliţiei prin 112. Timp de zece minute la faţa locului nu s-a prezentat niciun poliţist, iar drogatul s-a întors şi a început să lovească cu picioarele în uşa salonului, spărgând geamul uşii. Cele două femei au reuşit să scape de agresor şi s-au ascuns într-o societate comercială vecină.

    Potrivit celor spuse de femeile agresate, poliţiştii sosiţi într-un târziu la faţa locului nici măcar nu le-au întrebat dacă sunt bine s-au dacă au fost agresate, ci înainte de a-l ridica pe individ, au cerut şerveţele de hârtie pentru a-l şterge pe individ de sânge pentru ca să nu le murdărească maşina.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE