More

    Loredana Pavel este Miss Zilele Oraşului 2015

    miss1

    Titlul de Miss Zilele Oraşului 2015 a fost adjudecat de Loredana Pavel, în urma concursului de frumuseţe desfăşurat aseară pe scena din Piaţa 25 Octombrie. Pentru titlul de frumoasa Sătmarului au candidat zece concurente.

    Concursul de frumuseţe Miss Zilele Sătmarului 2015, prezentat de Victor Constantinovici şi Silvia Cseh, a debutat cu prezentarea celor zece candidate care au urcat pe scenă în ţinută de zi, aceasta fiind prima probă din cele trei. În ordinea numerelor de concurs, acestea sunt Amalia Strut (15 ani, de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici”), Larisa Hrezdac (15 ani, CN „Ioan Slavici”), Cristiana Săveanu (18 ani, absolventă CN „Mihai Eminescu”), Anamaria Dan (14 ani, Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade”), Cristina Toduţ (15 ani, CN „Doamna Stanca”), Gabriela Hodor (18 ani, absolventă CN „Doamna Stanca”), Geanina Ablonczi (15 ani, Liceul German), Bianca Maticu (16 ani, CN „Ioan Slavici”), Diana Fabian (15 ani, Liceul Ortodox „Nicolae Steinhardt”) şi Loredana Pavel (17 ani, Liceul „George Emil Palade”).

    miss2

    A urmat, apoi, proba de costum de baie, gustat de public, iar, în fine, proba a treia, ţinuta de seară. Între probe au avut loc scurte momente artistice prezentate de trupa de dans Black & White Angels precum şi o prezentare de modă.

    În final, după evoluţia candidatelor la Miss Zilele Oraşului 2015, juriul de specialitate, din care a făcut parte şi câştigătoarea ediţiei de anul trecut, Alina Andreevna, a decis câştigătoarea. Astfel, frumoasa Sătmarului pentru anul 2015 a fost desemnată Loredana Pavel, aceasta fiind urmată în clasament de Cristiana Săveanu, pe poziţia a doua, şi Gabriela Hodor pe a treia treaptă a podiumului. Câştigătoarea concursului a fost premiată de membrii juriului, iar Alina Andreevna i-a înmânat cununa cu lauri. Totodată, Cristiana Săveanu a cucerit premiul de popularitate, fiind cea mai votată candidată pe internet.

    Demn de remarcat este şi faptul că ocupantele primelor trei poziţii vor primi câte o ţinută din partea by Filomena.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE