More

    Weekend NEBUN pe ŞOSELELE judeţului. Dosare PENALE pe bandă rulantă

    33

    La data de 30.05.2015, orele 13:37, la intersecția DN 19 cu DJ 194B in afara localităţii Vetiş, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier care au stabilit că Vasile D. a condus autoutilitara marca MAN. Iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers, a intrat in coliziune cu autoturismul marca Renault Megane care era condus de un bihorean, în vârstă de 29 ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a unei femei, în vârstă de 42 ani, din Oradea, pasageră în autoturismul marca Renault Megane.

    Duminică dimineaţă poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ 109 M, în afara localității Tămăşeni , județul Satu Mare. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un tânăr, de 19 ani, a condus autoturismul marca Renault Laguna, iar pe fondul nepăstrării distantei corespunzătoare la efectuarea manevrei de depășire, a acroșat tractorul rutier marca New Holland care era condus regulamentar de către Adrian C. de 26 ani, care se deplasa in aceeași direcție de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului tractorului. În ambele situaţii conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest , rezultatul fiind negativ, s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

    30
    Duminică, ora 14:56, pe raza localităţii Terebești, județul Satu Mare , s-a produs un accident de circulaţie. La faţa locului au intervenit poliţiştii Serviciului Rutier, care din cercetările efectuate au stabilit că Dan V., de 47 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen şi a accidentat grav un minor în vârstă de 6 ani, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest , rezultatul fiind de 0.07 mg/l , alcool în aerul expirat.

    Tot duminică, la ora 06.30 , poliţiştii rutieri careieni l-au identificat pe Vasile F., în vârstă de 18 de ani, care a condus autoturismul marca Ford pe DJ 108M între localităţile Carei – Tiream, iar la intersecţia cu sens giratoriu în lucru a plonjat peste porţiunea de drum aflată în lucru, rezultând avarierea autoturismului. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au constatat că autoturismul aparănea unei societăţi comerciale, cu sediul în Carei şi ar fi fost sustras de către Vasile F. care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

    32
    În aceiaşi zi, la ora 23:40, pe DJ 108 L , în afara localităţii Terebeşti , județul Satu Mare, poliţiştii rutieri au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un sătmărean, în vârstă de 38 ani, a condus autoturismul marca Dacia, iar pe fondul neadaptării vitezei în sensul giratoriu a intrat in coliziune cu un parapet din beton, autoturismul răsturnându-se pe carosabil. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea poliţiştilor , acesta fiind identificat ulterior, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentraţie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

    31

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE