More

    ŞTRANDURILE, luate cu asalt de SĂTMĂRENI. MINIVACANŢA de Rusalii petrecută în BAZINE şi pe TOPOGANE

    DSC_0759

    Ştrandurile din Satu Mare au fost azi pline de sătmăreni, dar şi de turişti veniţi din judeţele în vecinate. Aceştia au profitat de minivacanţa de Rusalii şi, profitând şi de vremea bună de afară, au ales să se răcorească în bazine sau să se dea pe topogane.

    DSC_0756
    Aproape 2.000 de persoane au ales să se distreze a doua zi de Rusalii la aquapark-ul „Aquastar”. Aici era plin de lume la orele amiezii, şi lumea continua să vină. Potrivit administratorilor aquapark-ului, în afară de sătmăreni aici au venit turişti din Maramureş, Sălaj, Cluj sau Bistriţa-Năsăud, dar şi foarte mulţi din Ungaria.

    DSC_0743

    Dacă cei tineri preferau topoganele şi bazinele cu apă de înot, cei mai de vârsta a doua şi a treia au ales să facă plajă sau să îşi petreacă timpul în apa termală.

    DSC_0746

    DSC_0751

    DSC_0758

    DSC_0752

    La Ştrandul „Termal” erau câteva sute de persoane. Mulţi dintre aceştia, în special cei mai în vârstă, au preferat apa termală. Cei mai tineri, care au venit „în gaşcă”, au ales bazinele de înot. Unul dintre aceştia a spus că trebuia să fie la muncă, însă a preferat ştrandul.

    DSC_0722

    DSC_0732

    DSC_0736

    DSC_0737

    Este foarte probabil ca după-amiază, când în amebele situaţii întră în vigoare unele reduceri de preţuri, numărul celor care au ales să-şi petreacă a doua zi de Rusalii la ştrand să crească.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE