More

    Popicarii scriu istorie

    popice

    În week-endul care s-a încheiat popicarii sătmăreni au scris istorie. Au cucerit titlul naţional pe echipe la tineret (U 23). Şi nu oricum, ci în faţa titratei CS CFR Iaşi, formaţia care a cucerit ultimele şase Campionate Naţionale.

    Antrenorul Gheorghe Sabău, alături de elevii săi au plecat la Tg. Mureş cu gânduri mari. Şi visul de a cuceri medalia de aur s-a împlinit şi este pentru prima dată când o echipă de popice din Satu Mare cucereşte cea mai strălucitoare medalie la tineret.

    Au fost două zile de foc în care cele şase echipe, CS Siderurgia Hunedoara, CSM Satu Mare, CS CFR Iaşi, CS Atletic Fieni, CSM Câmpia Turzii şi CS Electromureş Tg. Mureş s-au luptat pentru medalii.

    Iar învingători au ieşit elevii lui Gheorghe Sabău care au doborât în total 6466 de popice. Podiumul a fost completat de Câmpia Turzii cu 6286 popice şi de multipla campioană CFR Iaşi cu 6235 popice doborâte.

    Astfel că titlul a ajuns la Satu Mare, iar băieţii merită toate felicitările. Mai ales că sala de popice unde se antrenează nu este una conformă cu standardele, dar sunt promisiuni că noua sală va prinde contur.

    Această performanţă istorică au reuşit-o antrenorul Gheorghe Sabău alături de sportivii Gabriel Sabău, Ciprian Cubiţchi, Vasile Maxim, Darius Şoncodi, Marius Lucuţ şi Vlad Sabău. Din echipă au mai făcut parte şi rezervele Dumitru Zahari şi Bogdan Bondici.

    Ca urmare a acestei performanţe, luni la sediul Primăriei va avea loc şi o conferinţă de presă cu popicarii campioni, unde vom afla mai multe despre această performanţă.

    În altă ordine de idei, la Mondialele U 18 de acum o săptămână şi jumătate de la Spikeldorf, Germania, Gabriel Sabău şi Marius Lucuţ au reuşit să se claseze pe un onorabil loc nouă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE