More

    Peste 15 colecţii de modă, prezentate la “Fashion’s Night Out”

    fashion

    Cea de a treia ediţie a “Fashion’s Night Out”, eveniment organizat de “Trust Models” și Hotel „Dana” din Satu Mare, se va desfăşura vineri, 12 iunie, cu începere de la ora 19.00, la Hotel Dana I. Cu această ocazie vor fi prezentate 16 colecţii de modă. Prezentarea va avea loc în aer liber şi va fi urmat de pool party la piscina hotelului. Detalii despre această manifestare au fost date ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de organizatorul Kariklea David, managerul Agenției “Trust Models”, dar şi de creatorii de modă sătmăreni Ciprian Crăciun şi Cristina Mureşan.

    Creatori din trei judeţe
    Noutatea acestei ediții este faptul că se vor prezenta colecțiile designerilor din trei județe: Satu Mare, Maramureș și Cluj. “Devoratorii de modă vor putea vedea în cadrul acestui maraton diferite colecții de la rochii de seară (din dantelă, broderii, diverse aplicații), la rochii de vară (scurte, motive hippi, florale), rochii de mireasă și costume de gală pentru bărbați. Totodată, va fi prezentată și o colecție de haine dedicată bărbaților. Nu am uitat nici de cei mici, pentru ei se vor prezenta rochițe care ne introduc într-o lume magică de basm”, a precizat Kariklea David.

    În cadrul evenimentului, manechinii Agenției “Trust Models” vor prezenta și ultima colecție a Semidei Sărmășag „Aripi de paradis”, creatoarea de modă care și-a pierdut viața în seara de 25 aprilie, într-un accident de circulație la ieșirea din Negrești-Oaș, spre Bixad. “Semida a devenit de curând înger, însă arta și creația ei au rămas vii. Astfel, vom aduce și noi un ultim omagiu designerului băimărean, care a dorit să participe la Fashion’s Night Out”, a mai spus Kariklea David.

    16 colecţii prezentate
    Creatorul de modă Ciprian Crăciun a arătat că la această ediţie a “Fashion’s Night Out” vor fi prezentate 16 colecţii de modă. “Este pentru prima dată când, în cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate atât de multe colecţii. Avem convingerea că va fi un eveniment de modă reuşit. Eu voi prezenta o colecţie Safari, care se pretează seszonului cald, cu culori deschise”, a arătat Ciprian Crăciun.

    La rândul său, Cristina Mureşan a precizat că va prezenta colecţia “Eleganţă prin tradiţie”. “Prin această colecţie îmi doresc ca spectatorii să fie aduşi într-o lume în care tradiţia să fie ancorată în lumea modernă de azi. Va fi foarte colorată şi se adresează tuturor vârstelor”, a mai spus Cristina Mureşan.

    Designerii care își vor prezenta noile colecții sunt Alexandra Danciu (MikA), Alex Jurj, Cosmin Mureșan (CM – creation de mode), Ciprian Crăciun (Spencer by Crăciun Ciprian), Cristina Mureșan (Atelier „Cris Fashion”), Diana Breban, Emi Jurj, Ioana Călin (L’atelier Ioana Călin), Iulian Crăciun (Expresiv), Larisa Cădar (Karra Launi by Larisa Cădar), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Lorand Coza, Mihaela Cirlugea, Ramona Năprădean, Sebastian David (CM – creation de mode) și Semida Sărmășag. Colaboratorii acestei ediţii sunt Adriana Popescu, Alina Marchiş, Andrea Ofrim, Oli Marchiş, Samtech Sound, iar evenimentul va fi prezentat de către Anca Similar şi Cosmin Mureşan.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE