More

    Meci spectacol Olimpia – FC Baia Mare, “generaţia 1990“

    oli-veche

    Iubitorii fotbalului din Satu Mare vor avea parte sâmbătă de un meci inedit. O reeditare a duelurilor din anii 90 dintre vechile rivale, Olimpia şi FC Baia Mare.
    Un meci ce-I va readuce în faţa fanilor pe jucătorii celor două grupări ce au reuşit performanţe deosebite pentru fotbalul românesc.
    Partida Olimpia- FC Baia Mare se va juca sâmbătă de la ora 11 iar fanii vor avea intrare liberă la reîntîlnirea cu jucători ce în anii 80-90 umpleau atât municipalul din Satu Mare cât şi stadionul de sub Dealul Florilor.
    Olimpia i-a convocat pentru acest duel , printre alţii, pe Suciu, Fabian, Bolba, Paul Mihai, Paul Levente, Boje, Paul Levente, Csik, Ţuţuraş, Bemcze sau Nastai în vreme ce maramureşenii au anuţat că vin cu un lt de 25 de jucători.
    Din care nu vor lipsi Kemeneş, Bumb, Piroska, Sabău, Colar, Mândrilă, Vasc, Oană sau Buia. Sunt aşteptaţi şi arbitrii Cristian Balaj, preşedintele AJF Maramureş şi Zoltan Szekelyi, fost asistent FIFA. Mai multe detalii vom afla joi la ora 12 într-o conferinţă de presă ce va avea loc la stadionul Olimpia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE