More

    Povestea continuă… Simona vrea o medalie şi cu echipa!

    simona-pop

    Simona Pop e clar vedeta delagaţiei României la Europenele de scrimă de la Montreaux din Elveţia. A luat bronzul la individual , e pe val într-un sezon în care a cucerit şi primul aur la senioare la Naţionale, şi ce e mai important, pare a-şi fi betonat locul în echipa României care sperăm noi va ajunge să se bată la anul pentru medalii la Jocurile Olimpice! Până la Rio însă Simona mai are însă mulţi paşi de făcut…Iar primul e chiar azi în concursul pe echipe de la Europene. Unde alături de Ana Brânză şi de cealaltă Simona din lot, Gherman trebuie să urce din nou pe podium! Gata, concursul la individual s-a dus, gheaţa a fost spartă iar Simona şi-a depăşit , în sfârşit, idolul şi totodată cel mai bun prieten…pe Ana Maria Brânză.

    „Ea este Sufleţel! Si astazi a cucerit prima ei medalie individuala la un Campionat European! E simpatica, muncitoare, ambitioasa, copilaroasa, DEZORDONATA, dar o iubesc tare mult Bravo, copil frumos!” a postat Ana Maria Brânză pe facebook imediat după concursul individual… Iar acest mesaj nu poate decât să ne dea încredere că aceste prietene adevărate care formează echipa de spadă a României vor urca tricolorul , azi , pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Se anunţă un concurs echilibrat. Cu România, Estonia, Italia, Rusia, Ungaria şi Suedia sătmăreanului Adrian Pop favorite la medalii… Baftă Simona, baftă fetelor!

    Sătmăreanul Adrian Szilagyi pe 17 la masculin!
    În urma evoluțiilor de duminică , cei patru spadasini din România au încheiat concursul individual pe următoarele poziții: Adrian Szilagyi – locul 17, Adrian Pop – locul 29, Andrei Timoce – locul 32 și Otto Tardi – locul 81. Adrian Szilagyi a fost eliminat pe tabloul de 32. Sportivul de la CSM Satu Mare a cedat cu 12-15 în fața lui Pavel Sukhov (Rusia). Andrei Timoce și Adrian Pop au fost eliminați și ei pe tabloul de 32. Timoce a cedat cu 7-15 în fața lui Sturla Torkildsen (Norvegia), iar Adrian Pop a fost învins de Enrico Garozzo (Italia), scor 14-15.

    Cei patru au fost coordonați de pe margine de antrenorul Csiszar Francisc.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE