More

    Se cunosc primele promovate

    marna

    Sezonul 2014-2015 din fotbalul judeţean se apropie de final. În competiţia supremă, Liga a IV-a Elite, mai este de jucat etapa de la finalul săptămânii, etapă care va decide campioana. În Liga a IV-a, dacă în seria A lupta este deschisă pentru promovarea în Elite, în seria B lucrurile sunt clare cu o etapă înainte de final: Fortuna Căpleni e campioana seriei.

    În Liga a V-a, seria A s-a încheiat, iar în seria B mai sunt două etape de disputat din play-off.

    În Liga a IV-a Elite lupta se dă între Luceafărul Decebal şi FC Olimpia II, iar azi de la ora 18.00, galben-albaştrii întâlnesc într-un meci restanţă Talna Oraşu Nou. În Liga a IV-a, în seria A lupta rămâne deschisă până la final. Dacia Medieş conduce în clasament, la egalitate de puncte cu AS Livada, care are un meci mai puţin disputat, respectiv Energia Negreşti, care se află la două lungimi, dar cu două partide restante. Fosta campioană şi reprezentantă a judeţului la barajul de promovare în Liga a III-a, Someşul Cărăşeu a strâns doar trei puncte, dar nu va retrograda, pentru că Arsenal Vetiş s-a retras din campionat după 11 etape.

    În schimb, în seria B, lucrurile sunt clare: Fortuna Căpleni are cinci puncte avans în faţa Crasnei Moftinu Mic, şi cu o etapă rămasă de jucat este campioana şi virtuala promovată în Elite.

    În Liga a V-a, seria A, Platanul Marna a promovat în eşalonul superior. Deja conducerea se gândeşte la noul sezon, iar echipa de juniori urmează să evolueze la Ianculeşti. Nou-promovata doreşte să mulţumească Primăriei Sanislău, lui Tică de la Ianculești, Vădan Ovibest și Crișan Condor pentru sprijinul acordat în acest sezon.

    În seria B mai sunt de jucat două etape din play-off, iar Viitorul Viile Satu Mare are trei puncte în faţa celor de la Dari Lipău, cele două echipe jucând între ele, scorul fiind egal, 1-1. Aşadar, promovarea se joacă până la final.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE