More

    “Fashion’s Night Out”, eveniment prezentat mâine în aer liber

    fashion

    Considerat drept evenimentul monden al anului, cea de a treia ediţie a “Fashion’s Night Out”, eveniment organizat de “Trust Models” și Hotel „Dana” din Satu Mare, se va desfăşura vineri, 12 iunie, cu începere de la ora 19.00, la Hotel Dana I. Potrivit organizatorilor, prezentarea va avea loc în aer liber şi va fi urmată de un pool party la piscina hotelului alături de DJ Napholcz Adrian.

    Ediţia din acest an va fi una dintre cele mai reuşite şi mai bogate organizate până acum. În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile designerilor din trei județe: Satu Mare, Maramureș și Cluj. În total, vor fi prezentate 16 colecţii de modă. “Devoratorii de modă vor putea vedea în cadrul acestui maraton diferite colecții, de la rochii de seară (din dantelă, broderii, diverse aplicații), la rochii de vară (scurte, motive hippi, florale), rochii de mireasă și costume de gală pentru bărbați. Totodată, va fi prezentată și o colecție de haine dedicată bărbaților. Nu am uitat nici de cei mici, pentru fetiţe se vor prezenta rochițe care ne introduc într-o lume magică de basm”, a precizat Kariklea David.

    Designerii care își vor prezenta noile colecții sunt Alexandra Danciu (MikA), Alex Jurj, Cosmin Mureșan (CM – creation de mode), Ciprian Crăciun (Spencer by Crăciun Ciprian), Cristina Mureșan (Atelier „Cris Fashion”), Diana Breban, Emi Jurj, Ioana Călin (L’atelier Ioana Călin), Iulian Crăciun (Expresiv), Larisa Cădar (Karra Launi by Larisa Cădar), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Lorand Coza, Mihaela Cirlugea, Ramona Năprădean, Sebastian David (CM – creation de mode) și Semida Sărmășag.

    În cadrul evenimentului, manechinii Agenției “Trust Models” vor prezenta și ultima colecție a Semidei Sărmășag „Aripi de paradis”, creatoarea de modă care și-a pierdut viața în seara de 25 aprilie. Tot cu această ocazie, clubul Rotaract Satu Mare va avea o urnă special amenajată pentru donaţii, fondurile strânse urmând a fi direcţionate către copiii susţinuţi de Asociaţia Stea.
    Organizatorii se aşteaptă la o prezenţă numeroasă a sătmărenilor care iubesc moda şi consideră că va fi cea mai reuşită ediţie de până acum.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE