More

    Simona Pop, aşteptată de oficialităţi la aeroport

    simona-pop

    Echipa de spadă feminin a României, proaspătă câștigătoare a medaliilor de aur la Campionatul European de la Montreux (Elveția), a sosit miercuri, în țară. În organizarea Ministerului Tineretului și Sportului, al Federației Române de Scrimă și a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, echipa formată din Ana Maria Brânză, Simona Gherman, sătmăreanca Simona Pop și Loredana Dinu, alături de antrenorul Dan Podeanu, a fost primită la Salonul Prezidențial din cadrul Aeroportului “Henri Coandă”.

    Președintele CSA Steaua, George Boroi, secretarul de stat al MTS, Carmen Tocală, antrenorul de la CS Dinamo, Alexandru Chiculiță, alături de tehnicieni de la mai multe cluburi de scrimă din București, părinți, rude și prieteni le-au așteptat cu emoție pe campioanele Europei la spadă.

    Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu au primit zeci de buchete de flori și felicitări din partea tuturor și au promis că nu se vor opri aici.

    “E adevărat că bronzul la individual ocupă un loc aparte în sufletul meu, dar cel mai mult mă bucură aurul pe echipe. Este foarte important să ne menținem în top și să luăm o medalie la Rio!”, a declarat sătmăreanca Pop.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE