More

    “Albinuţele ocupate” au organizat “Carnavalul din pădure”

    gradinita1

    După un an în care au învăţat şi au muncit, ieri a fost o zi de destindere pentru preşcolarii grupei mijlocii de la Grădinița Dumbrava Minunată, care se numesc şi “Albinuţele ocupate”. Aceştia au organizat un adevărat “Carnaval din pădure” în cadrul căruia fiecare albinuţă s-a costumat într-un locuitor al pădurii, au prezentat un program artistic cu cântece şi poezii, iar părinţii şi bunicii i-au răsplătit pe cei mici cu aplauze.

    Înainte de carnaval, Albinuţele au fost pregătite de educatoarele Gabriela Mihalca şi Oana Anania. Fiecare copil şi-a făcut acasă, împreună cu părinţii, câte un costum reprezentând câte un animal din pădure. Între timp, sala în care urma să aibă loc carnavalul s-a umplut la maxim de părinţi şi bunici.

    Însoţite de educatoare, Albunuţele frumos costumate şi-au făcut apariţia în sala de carnaval în aplauzele părinţilor şi bunicilor. Înainte de a începe spectacolul celor mici, directorul Grădiniţei “Dumbrava Minunată”, Nicoleta Mihali, s-a adresat atât celor mici cât şi celor mari. “Azi copiii încununează munca lor de un an de zile. Avem parte de un carnaval foarte frumos organizat pentru aceşti minunaţi şi inteligenţi copii, care acum sunt în grupa mijlocie, însă la anul vor fi în grupa mare. Le urez atât copiilor cât şi tuturor părinţilor şi bunicilor o vară răcoroasă şi să ne vedem cu toţii sănătoşi”, a spus directorul Nicoleta Mihali.
    A urmat apoi reprezentaţia celor mici. Fiecare a spus câte o poezie sau câte un cântecel, făcându-i pe bunicii şi părinţii prezenţi să lăcrimeze de emoţie şi de bucurie. După acest carnaval, “Albinuţele ocupate” vor intra într-o binemeritată vacanţă de vară.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE