More

    Grădina Romei INVADATĂ de GRĂDINARI. Aceştia au deschis PORŢILE TIMPULUI

    DSC_0265

    Peste o mie de preşcolari de la toate grădiniţele din muncipiul Satu Mare, altături de educatoare şi părinţi, şi-au dat azi dimineaţă întâlnire în Grădina Romei în cadrul celei de a treia ediţie a evenimentului outdor care în acest an a avut ca temă “Gradina Romei prin porțile timpului”.

    DSC_0269

    DSC_0276

    Scopul evenimentului este acela de a promova educația în mediu deschis, valorificarea oportunităților de învățare nonformală și informală.

    DSC_0290

    DSC_0288

    Preşcolarii, alături de educatoare, au pregătit pentru acest eveniment ateliere precum “ Cartea de științe a parcului”, “Casa țintașilor”, “Barcagiul din parc”, în cadrul cărora copiii s-au familiarizat cu istoria parcului Gradina Romei.

    DSC_0278

    Prin ”Poarta timpului prezent” cei mici şi-au îndreptat atenţia către ateliere cu jocuri precum olimpiada “Laboratorul Minții”, competiții de role, concurs de triciclete şi altele.

    DSC_0275

    Copiii care au trecut prin poarta viitorului şi-au pus imaginația la încercare pentru a exprima prin machete și desene viziunea lor despre cum va fi parcul în viitor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE