More

    Fără bâlci în centrul Careiului!

    zile-oras-1multime

    Primarul Eugen Kovacs vrea să pună capăt bâlciului din centrul Careiului, propunând ca Zilele Oraşului să nu fie organizate nici în acest an, la fel cum nu au fost organizate nici anul trecut. În schimb, Primăria a sprijinit financiar organizarea de manifestări culturale de calitate, cum ar fi AugustFest şi Festivalul Medieval, care urmează să se desfăşoare în curând în preajma Castelului Karolyi.

    eugen-kovacs

    “Nu vrem să cheltuim bani publici pentru organizarea unui bâlci, cu mici şi bere, în centrul Careiului. Faptul că, pe parcursul câtorva zile, centrul se va umple cu tot felul de comercianţi nu e un lucru bun pentru noi. Ar fi păcat să distrugem centrul localităţii, în condiţiile în care numai reabilitarea străzii 1 Decembrie 1918 a costat cinci milioane de lei, fără să mai punem la socoteală amenajarea parcului dendrologic.”, ne-a declarat primarul Eugen Kovacs.

    N-ar fi primul an în care nu se organizează Zilele Careiene. Anul trecut, consilierii locali au aprobat în unanimitate propunerea de a nu organiza aceste manifestări. Decizia nu a fost contestată de către locuitorii Careiului. Primarul Eugen Kovacs va ridica problema în şedinţa Consiliului Local din această lună, care va decide în privinţa ediţiei din acest an a Zilelor Careiene.
    Bogdan Tulbure

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE