More

    Eventul pentru “satelit”, urmează promovarea!

    olimpia-2-II

    Olimpia II Satu Mare a reușit primul event din istorie. După ce a luat duminică titlul în elite, ”satelitul” a luat aseară și Cupa României după o finală cu rivala din campionat, Luceafărul Decebal.

    Galben-albaștrii s-au impus cu 2-0 după un meci în care ”mânjii” lui Bolba și-au dat drumul la joc abia în repriza secundă. Patrik Pop a deschis scorul în minutul 53 după o pasă venită de la Lukacs iar fundașul venit de la ”echipa mare”, Florin Mureșan a rezolvat meciul în minutul 73. Muri a înscris elegant cu capul din mijlocul careului după un corner executat excelent de Donca. În prelungiri ,Lukacs a trimis în bara transversală și imediat după ultimul fluier a lui Istvan Kovacs jucătorii Olimpiei au încins hora bucuriei la mijlocul terenului!

    Spre lauda lor cei de la Decebal s-au ridicat la nivelul finalei și preț de 50 de minute le-au ținut piept juniorilor de la satelit.

    Potra în minutul 4 a avut prima ocazie a meciului , Istrate a ratat incredibil în minutul 29 din 3 m iar Lihet a avut un gol anulat corect pe motiv de ofside. În partea a doua Luceafărul a rămas fără energie și și-a pierdut din strălucire…Iar Olimpia II a dominat, a marcat și oarecum firesc a cucerit trofeul.

    Pe lângă golurile marcate, Cadar, Heil sau Faur au mai irosit ocazii bune la poarta lui Olaru.

    Atmosferă plăcută la stadionul Victoria. Cu peste 200 de spectatori în tribune, printre ei și președintele CJ, Adrian Ștef, cu un gazon excelent și cu un arbitraj elegant asigurat de careienii Istvan Kovacs, Tamas și Zsolt Kopriva și rezerva Szabolcs Kovacs.

    ”A câștigat până la urmă ehipa mai bună, e oarecum firesc rezultatul. Îi felicit pe băieții mei și în același timp pe adversarii noștri , pe jucătorii de la Decebal care ne-au dat o replică foarte bună. Sper să câștigăm și barajul și să promovăm.Locul nostru e în eșalonul trei” a spus la final antrenorul Mircea Bolba.

    Spre lauda lui, mijlocașul Mircea Donca a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Chiar dacă e în febra examenului de Bacalaureat și e absolventul Colegiului Național Mihai Eminescu, Donca nu lipsește de la niciun antrenament și nu vrea să rateze niciun joc de la finalul sezonului. ”E o perioadă aglomerată, dar sunt convins că voi trece cu bine peste toate examenele. Am luat campionatul și cupa, urmează promovarea apoi Bacalaureatul iar pe viitor mai vedem” a spus Mircea Donca, juniorul care nu exclude chiar o despărțire de Olimpia , la vară.!

    De partea cealaltă Luceafărul își face deja calcule pentru ediția viitoare de campionat” Am făcut un meci bun atât cât ne-au ținut puterile.Ei sunt profesioniști, se antrenează zilnic pe când noi venim de la muncă la teren. Îi felicit și sper să plece din liga a 4 a elite , locul lor nu e aici între amatori” a spus căpitanul Daniel Godje de la Luceafărul.

    Antrenorul Cosmin Iuhas a confirmat că va continua proiectul la Decebal și că deja a făcut o listă de achiziții pentru sezonul viitor.” La anul sper să nu mai avem Olimpia II în liga a 4 a elite și atunci pornim cu toții cu șanse egale la campionat. Acum îmi felicit băieții le doresc vacanță plăcută și de la toamnă ne reapucăm de treabă. Acest eșec ne-a întărit și mai mult și evoluția din prima repriză ne dă speranțe că putem reuși la anul și noi atât în cupă cât și în campionat” a spus Cosmin Iuhas.

    Luceafărul Decebal- Olaru- Moldovan, Glodean, Toma, Istrate- Potra, Găvruș, Cireap, Stoica-Godje, Lihet. Au mai intrat: Ilban, Pop, Chiriloaie, Nemet
    Olimpia II SM- Cherecheș- Paul C., Mureșan, Heil, Ciul- Ionescu, Rus, Faur, Donca- Cadar, Pop P. Au mai intrat Lukacs, Gulza, Pop.D., Ștef, Tamas.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE