More

    Sătmărenii nu vor mai putea CONSTRUI HAOTIC. REGULI extrem de STRICTE pe viitor

    20

    Tot mai multe primării şi-au depus documentaţiile pentru întocmirea sau avizarea planurilor urbanistice generale. Motiv pentru care nicio persoană nu va mai putea construi haotic, urmând ca investiţiile să fie realizate după nişte reguli stricte. Informaţia a fost făcută public de către directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, Elisabeta Bekessy.

    21

    Potrivit evidenţelor Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare, tot mai multe primării solicită avize pentru întocmirea planurilor urbanistice generale. Astfel, în momentul de faţă există în procedură de reglementare un număr de şapte planuri de urbanism general şi s-au finalizat procedurile de reglementare din punct de vedere al protecţiei mediului pentru un plan urbanistic general.

    “Tot mai multe primării vin să obţină avizele pentru planurile urbanistice generale. Construcţiile nu se vor mai realiza în mod haotic, ci prin respectarea prevederilor din Planul Urbanistic General. Orice modificare se va putea realiza doar prin Planul Urbanistic Zonal”, a declarat Elisabeta Bekessy.

     

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE