More

    Canicross, eveniment organizat în premieră la Satu Mare

    cani1

    Circa 20 de proprietari de câini sătmăreni au participat la un canicross organizat sâmbătă în premieră la Satu Mare de Școala de dresaj Alpha K-9.

    cani2

    Startul s-a dat în jurul orei 16.00 de la Podul Tehnologic (Podul Galben) iar traseul a fost pe digul Someşului până la Podul de Fier.

    cani3

    La sosire, toţi cei care au participat la cross-ul canin au fost felicitaţi şi li s-a înmânat câte o diplomă de participare.

    cani4

    Tot în aceeaşi zi, în incinta Şcolii de dresaj Alpha K-9 a fost organizat şi un concurs de frumuseţe la care s-au înscris 12 frumoase exemplare canine.

    cani5

    cani6

    Concursul nu a fost unul obişnuit, ci, potrivit organizatorilor, juriul format dintr-un medic veterinar, un dresor, un esthetician şi o persoană neutră, a evaluat starea câinelui, cât de îngrijit este, dar şi relaţia dintre proietar şi patruped.

    cani8

    cani7

    Potrivit organizatorilor, evenimentul de sâmbătă a avut ca scop întâlnirea proprietarilor de câni din judeţ pentru a socializa, dar şi un prilej pentru animale de a se cunoaşte. Astfel de evenimente vor fi organizate în fiecare an la Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE